szerző:
hvg.hu

A belső sávban érkező Mercedes szinte fékezés nélkül rohant bele a Ladába.

Sok szempontból is tanulságos az az autós videó, amit nemrég rögzített egy ukrán kocsi fedélzeti kamerája. A képeken egy minden szempontból kivédhető és elkerülhető baleset látható, ami sajnos nagyon rossz véget ért.

Hiába volt ugyanis egykor elnyűhetetlen autó a Lada Niva, vannak olyan helyzetek, ahol ez már nem számít. Ilyen például az alábbi videó is: az orosz tajgajáró kocka sofőrje a külső sávból akart átsorolni a belsőbe, valószínűleg azért, hogy megforduljon és a másik irányba haladjon tovább. A belső sávban azonban rohamtempóban érkezett egy Mercedes furgon, aminek sofőrje már képtelen volt megállni, így szinte teljes gázzal kapta oldalba a Nivát.

A Lada két utasa meghalt, a furgonban utazó két gyerek pedig megsérült. Külön szomorú, hogy a felvételen szereplő fehér színű autó sofőrje minden különösebb gondolkodás nélkül hajtott tovább a helyszínről.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.