szerző:
hvg.hu

Kikerültek az első fotók a Peugeot 508 második generációs változatáról, ami a Genfi Autószalonon mutatkozhat be.

Épp egy hete írtunk arról, hogy nagy dobásra készül a Peugeot (is) a Genfi Autószalonon. A franciák néhány nap múlva ránthatják le a leplet a megújult 508-ról, ami a kocsi Volkswagen Passat, Ford Mondeo és Skoda Superb ellenfelének szánt második generációs változata. Most az első fotók is megérkeztek az autóról.

A Peugeot Héritage nevű Facebook-oldal egy viszonylag hivatalosnak mondható fotót közölt a kocsiról.

©

A poszthoz érkező hozzászólások között pedig egy képernyőképként elküldött fotó is látható, amin egy másik szemszögből lehet látni a hamarosan érkező 508-at.

©

A fotók alapján jelentős ráncfelvarráson esett át az autó, ami első ránézésre igen ígéretesnek tűnik. A lehetséges erőforrásokról itt írtunk korábban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!