szerző:
hvg.hu

A Változást akarunk Gyöngyösön elnevezésű csoport tagjai a Gyöngyöspatára vezető, kátyúkkal teletűzdelt útszakaszon demonstráltak így.

A HírTV tudósítása szerint a civilek a kormánypártok és a megyei önkormányzat propagandaanyagaival tömték be az egyik tátongó lyukat. A csoport egyik tagja Béres Tibor Horváth Lászlóról, a térség fideszes parlamenti képviselőjéről azt mondta:

Krumplis zsákot láttuk a kampányanyagba cipelni, meg oly sok jót tett a környékkel, látszik, hogy segít nekünk itt a kátyúzásban.

Horváth egy papírfigura képében a mostani akción is megjelent és az is kiderült, hogy az egyik tiltakozó autójában 100 ezres kárt tett egy kátyú.

Ha a megyébe már, több mint 2,5 milliárdért Egerben stadiont építenek, akkor mi, adófizetők, megérdemeljük, hogy az emberek biztonságosan tudjanak közlekedni – mondta Szilveszter Péterné.

A kátyúzást követően kipróbálták művüket, de végül összeszedték a szóróanyagokat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!