szerző:
hvg.hu

Figyelemre méltó dashcam-felvétel került ki a netre, amelyen egy tehergépkocsi nagyjából 400 méteren keresztül tolt egy autót maga előtt.

A drámai esemény Észak-Londonban zajlott és egy ezüst Ford Fiesta volt az elszenvedője. A kis videót már 200 ezernél is többször tekintették meg, miután megjelent a Facebookon.

A szemtanúk azt mondták az eset kapcsán, hogy a teherautós a Fiestának a kereszteződésben hajtott neki, 90 fokkal elfordította és tolta maga előtt.

A durva eset ellenére a személyautó pilótája megúszta sérülések nélkül a kalandot, a szemtanúk pedig úgy vélték, mivel a kamionvezető túl magasan ült, ezért nem is látta, mi történik előtte. A környező autósok láthatóan villogtak és dudáltak, mire a kamionosnak is leesett, hogy vele nem stimmel valami.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!