szerző:
hvg.hu

A focista autók általában Bentley-k, Ferrarik, Porschék. És néha nem, azok az igazán figyelemre méltók.

Lehet nem kedvelni a Real Madrid védőjét Sergio Ramost, de most nagyot húzott. Pontosabban, annyi történt, hogy születésnapjára kapott a testvérétől egy ritkaságnak számító régiséget, és azzal ment edzésre, ami rögtön bejárta a sajtót.

Sergio Ramos (@sergioramos) által megosztott bejegyzés,

A spanyol autógyártás egyik korai terméke a SEAT 600-as, ami lényegében egy Fiat, egy ilyen példányt kapott, mint látható, makulátlan állapotban a királyi futballcsapat védője.

A kocsin ott virít az SR4-es matrica is utalva a játékos mezszámára. Nem valószínű, hogy trendfordulót jelent majd a nagy Mercedeseket kedvelő focisták körében egy ilyen régiség, de mint egyedi jelenség kiváló.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!