szerző:
hvg.hu

A jelentősen átalakított Jeeppel a sofőr egy rendkívül meredek sziklafalra próbált meg felkapaszkodni.

Amikor valaki elkezd a városi terepjárókról beszélni, az off-road autózás szerelmesei általában csak a fejüket csóválják, hiszen a divatos SUV-ok döntő többsége valószínűleg nem tudna megbirkózni az olyan tereppel, ahová az off-road járgányokkal mennek. Attól azonban még nekik is elakadna a lélegzetük, amit ez a jelentősen átalakított Jeep művel.

A Facebookra néhány napja felkerült videót már több mint 1 millióan látták, amin egyáltalán nem csodálkozunk. A kocsi ugyanis egy méretes sziklafalra, szinte függőleges helyzetben kapaszkodik fel, majd jut fel a "csúcsra". Mindehhez persze kellett az is, hogy rendesen átdolgozzák az autót, de azért ne feledkezzünk meg a sofőrről sem, akinek a hidegvére is kellett ehhez a mutatványhoz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!