szerző:
hvg.hu

Nem tudni, mi történt a kocsival, de hogy megbízható, az egészen biztos.

Időnként látni egy-két olyan járművet a forgalomban, amit előrre rendesen összetörttek – elég például erre a magyar kamionra gondolni. A többségük azonban nem nyégkeréken, hanem tréleren közlekedik – egyrészt, mert máshogy nemis igen tud, másrészt pedig azért, mert valószínűleg azonnal kikapnák a forgalomból a rendőrök.

Ez azonban nincs mindenhol így, vagy ha így is van, akkor igen bátor lehet a sofőr. Az alábbi videó néhány napja került fel Instagramra, és egy olyan autót látni rajta az úton közlekedni, aminek a fele konkrétan hiányzott.

Very crazy ������������

drift BMW & BMW drift (@bmwdrift_) által megosztott bejegyzés,

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!