szerző:
hvg.hu

A sofőr ezúttal az üzemanyag-tankolás abszolút egyedi módját választotta, mutatjuk.

Amikor a benzinkútra érünk, adott esetben elbizonytalanodhatunk, hogy az autónk melyik oldalán van az üzemanyag betöltéséhez használatos nyílás. Ez főleg akkor fordulhat elő, ha éppen kölcsönautóval közlekedünk, bár megjegyzendő, hogy a modern autónk műszerfalán ilyen esetben sokat segíthet egy apró háromszög, ami megmutatja, hogy melyik oldalról érdemes közelíteni a töltőoszlopot.

Az alábbi fotón szereplő autós vagy nem figyelte ezt a jelzést, vagy a sor miatt inkább egy olyan töltőoszlopot választott, melyről a kocsijával ellentétes oldalon lehet üzemanyagot vételezni. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen a vezeték általában elég hosszú szokott lenni az ellentétes oldali tankoláshoz, az viszont már kérdéseket vethet fel, hogy a tankoláshoz ezúttal miért kellett az utastéren keresztül átvezetni az üzemanyagtöltő vezetéket?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!