szerző:
hvg.hu

Valakinek itt vélhetően nagyon komoly magyarázkodásba kell kezdenie. Még az is lehet, hogy valamelyik hatóságnak.

Az ukrán sajtó hamar felkapta azt a képet, amelyen két látszólag egyforma Range Rover Evoque találkozott egy odesszai főutcán, és annyira azonosak voltak, hogy még a rendszámuk is megegyezett.

Ez persze nagyon nincs rendben. Valószínűleg a rendőrség is azért van a helyszínen, mert az „eredeti” rendszámos autó sofőrjének feltűnhetett a másik autó, és szólt a rendőrségnek.

©
©
©

A két kocsi egyébként nem teljesen azonos, a Range Rover Evoqe-on volt egy kis ráncfrissítés és az egyik autó már ilyen frissebb darab, és azt is lehet látni, hogy némileg másmilyen a rendszámtáblán a felségjel.

Az egyik ukrán lap meg is jegyezte, hogy láttak már olyan állami autó konvojt, amelyben több autó viselte ugyanazt a rendszámot.

Egy olvasónk felvetése szerint egyébként a baloldali ukrán (kék-sárga) odesszai a rendszámú, míg a jobboldali kék EU-s rendszám, lehet akár bolgár, Vidinből. Mindennek ellenére, mekkora az esély, hogy két ilyen autó összefusson. Az esélyt persze valamennyire növelheti, hogy ha ez valamiért egyedi rendszám, amire mindkét Range Roveres bukott valamiért és ugyan azt kérte.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!