szerző:
hvg.hu

A Subaru Impreza WRX STI-nek mindig is utánozhatatlan hangja volt. Legalábbis eddig azt gondoltuk.

Amióta a Subaru bemutatta az Impreza WRX első STI változatát, a rajongók imádják az autót. A modell legfrissebb változatát 2017 októberében mutatták be, ami méltó utódja az eddigi fejlesztéseknek.

Az S208 motorházteteje alatt például egy 328 lóerős motor dobog – hogy a többi paraméteréről ne is beszéljünk –, amit egy hegyi úton kiautózni mindennél jobb érzés lehet. A kocsi utánozhatatlan hangját már messziről megismerni. De valóban utánozhatatlan?

A kérdésre Giga Davitashvili adja meg a választ azzal a rövid videóval, amit január 18-án, egy havas hegyi úton készített.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!