szerző:
hvg.hu

A sofőr olyan helyen "préselte át" a Mercedes kisbuszt, ahol a legtöbben inkább visszafordulnának.

Aki gyakran autózik, egészen biztosan találkozott már olyan helyzettel, amikor az autóját egy szűk helyen kellett "átverekednie". Vagy azért, mert olyan szorosan állt be a többi kocsi az autófeljáróhoz, hogy csak centizve lehetett oda bekanyarodni, vagy azért, mert a választott kocsit legfeljebb csak milliméterek választották el a kapualj két oldalától.

Ilyenkor a legtöbben centiznek, óvatosan próbálják meg átküzdeni az autót a szűk keresztmetszeten, hogy még véletlenül se húzzák meg egyik oldalon sem. Pedig nem feltétlenül kell ennek nehézkesen mennie.

Az alábbi videót Észak-Olaszországban rögzítették, és egy olyan "átjáró" látható rajta, amin még az átlagos kis olasz autók vezetői is csak óvatosan hajtanának át. Nem úgy annak a Mercedes kisbusznak a vezetője, aki turistákkal indult neki a hegynek. A sofőr szinte lassítás nélkül, lendületből hajt át a helyen, úgy, hogy a két oldalt legfeljebb néhány milliméter választotta el a tükröktől.

Ahogy mondani szokás: ezt csinálja után valaki!

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!