szerző:
hvg.hu

A bőr használata egyfajta prémium érzést kölcsönöz az autóknak – de ennek a Lexusnak biztosan nem.

Számos olyan autót mutattunk már, ahol a mesterek úgy gondolták, értenek az autó átalakításához – aztán viszont kiderült, hogy a valóság ennek tökéletesen ellentmond. Amikor a lelkesedésből nincs hiány, csak a szaktudásból, akkor születnek a sufnituningolt autók.

Ezek általában olyan kocsik, amik a jószándék ellenére is szörnyen néznek ki. Az alábbi képen látható Lexus LS 400-ra viszont még jóindulattal sem lehetne azt mondani, hogy a mester fejében volt egyfajta elképzelés, hogy hogyan nézzen ki a kocsi, csak aztán a kézügyessége miatt nem olyan lett a végeredmény, mint a "poszteren".

Az alábbi kép a Redditre feltöltve kelt önálló életre. Hogy ki és miért készítette, rejtély, de az látszik, hogy nem spórolt a bőrrel. Csakhogy az anyag nem az autó utasterébe, hanem a külsejére került szóval a szaki kvázi becsomagolta az autót. Van ebben minden: kanapé, bokszkesztyű, és mintha még a filmekből ismerős "gumiszoba" falát is ráépítették volna a kocsira.

©

Akinek nem lenne elég a látvány, az itt találhat még sufnituningolt autókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!