szerző:
hvg.hu

Ennek a kabriónak nemcsak a teljesítményét növelték meg, hanem a belterét is felcicomázták.

Vannak olyan autótípusok, melyek már gyári alapkivitelükben szinte tökéletesnek mondhatók, és amelyek tuningjába belefogni nem kis merészségről tesz tanúbizonyságot. Ilyen modell többek közt a Porsche 911-es is, melyet ezúttal egy orosz tuningcég, a TopCar vett kezelésbe. És ilyen lett a végeredmény:
©

A keresztségben Stinger GTR Carbon Edition nevet kapott újdonság alapját egy nyitható tetejű Porsche 911 adja, melynek motorját nem kevesebb mint 720 lóerősre izmosították az orosz szakemberek. Karbonszálból abszolút nincs hiány a fedélzeten, hiszen mind kívül, mind belül számos különböző felületen ilyen szuperkönnyű anyaggal találkozhatunk.

©

Belül rengeteg elemet valódi arannyal vontak be, így például aranytól sárgállik többek közt a váltókar, a kormány mögötti váltófülek, a szellőzőrostélyok peremei, az ajtónyitó, az ülésállítás gombjai és a műszerfal közepén lévő óra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Stinger GTR Carbon Edition pontosan mennyibe kerül, ezenkívül az autó menetteljesítményeivel kapcsolatban sem nyilatkozott még a cég.

©

 

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!