szerző:
hvg.hu

Ennek a kabriónak nemcsak a teljesítményét növelték meg, hanem a belterét is felcicomázták.

Vannak olyan autótípusok, melyek már gyári alapkivitelükben szinte tökéletesnek mondhatók, és amelyek tuningjába belefogni nem kis merészségről tesz tanúbizonyságot. Ilyen modell többek közt a Porsche 911-es is, melyet ezúttal egy orosz tuningcég, a TopCar vett kezelésbe. És ilyen lett a végeredmény:
©

A keresztségben Stinger GTR Carbon Edition nevet kapott újdonság alapját egy nyitható tetejű Porsche 911 adja, melynek motorját nem kevesebb mint 720 lóerősre izmosították az orosz szakemberek. Karbonszálból abszolút nincs hiány a fedélzeten, hiszen mind kívül, mind belül számos különböző felületen ilyen szuperkönnyű anyaggal találkozhatunk.

©

Belül rengeteg elemet valódi arannyal vontak be, így például aranytól sárgállik többek közt a váltókar, a kormány mögötti váltófülek, a szellőzőrostélyok peremei, az ajtónyitó, az ülésállítás gombjai és a műszerfal közepén lévő óra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Stinger GTR Carbon Edition pontosan mennyibe kerül, ezenkívül az autó menetteljesítményeivel kapcsolatban sem nyilatkozott még a cég.

©

 

©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!