szerző:
MTI / hvg.hu

A Belváros közepén hajtott úgy az autós, hogy a gázolás után fel is borult. A sofőr ittas volt.

Gyalogost gázolt egy személyautó még szombat este Budapest V. kerületében, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél húzódó Szabad Sajtó úton.

©

A gázolás után az autó megpördült és letarolta a következő útpadkát a közlekedési jelzőlámpával együtt, felborult, végül a tetején átpördülve az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a szembesávban a talpára fordulva állt meg – írta a Blikk az eset körülményeiről.

©

A járókelők elbeszélése alapján az egyik elütött gyalogos, egy fiatal lány, 8-10 métert is repülhetett. A BMW sofőrje feltehetően ittas volt, és először elhagyta a helyszínt, de pár perc múlva visszament.

A balesetben az elgázolt ember megsérült, ezért őt a mentők elszállították.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!