szerző:
hvg.hu

Többfelé lassan halad a forgalom a Budapestre vezető utakon.

Baleset nehezíti a közlekedést az M3-as autópályán Budapest felé a 134-es kilométernél Mezőkövesd térségében, Nagylapos és Endrőd között a 46-os főút 37-es kilométerénél, a 36-os főúton Tiszavasváriban a 25-ös kilométernél, valamint Bács-Kiskun megyében a Kisizsák és Izsák közötti úton az 53-as kilométernél. Az érintett helyszíneken sávzárásra, rendőri irányításra kell számítani – jelentette az Útinform hétfő reggel 7 óra előtt pár perccel.

Telítettek a sávok az M3-as fővárosi bevezetőjén az M0-s csomóponttól befelé, az M2-es autóúton Vác és Göd térségében, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 2-es főúton Dunakeszinél, a 4-es főúton Monornál és Üllőnél, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Taksonynál és Dunaharasztinál, valamint a Halásztelekről és Szigetszentmiklósról Csepelre vezető utakon.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

Borsod megyében a Gesztely és Újharangod, valamint a Vilmány és Fony közötti utat zárták le hóátfúvás miatt.

 

 

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!