szerző:
hvg.hu

A menekülő sofőr az egyik kanyarban megcsúszott, majd futva próbált eltűnni a helyszínről.

Nem nagyon láttunk még olyan autós üldözést, ahol a bűnözőnek sikerült volna meglépnie a rendőrök elől. Mégis, rendre megpróbálkoznak vele, a "kimenetelt" ismerve viszont a kérdés inkább az, hogy meddig tart a menekülés (és hány embert sodornak vele veszélybe). Az alábbi videó főszereplője például nem örülhetett sokáig.

A felvétel Szlovákiában készült, és jól látni, ahogy a rendőrautó először csak megpróbál rávillogni az előtte haladó BMW terepjáró sofőrjére, hogy húzódjon le, majd amikor az gázt ad, a járőr üldözőbe veszi őt. A havas úton látszik, hogy a rendőr inkább óvatosabban igyekszik vezetni, a BMW sofőrje azonban jóval bátrabb a kelleténél. Az egyik kanyarban a kocsija ugyanis megcsúszott, majd egy oszlopot letarolva állt csak meg.

A sofőr azonnal kiugrott az autóból, de néhány méterrel odébb már elkapták a felvételt készítő járőrök kollégái.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!