szerző:
hvg.hu

Másfél órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy fegyverrel, vagy annak utánzatával többször rálőtt a parkolóőrökre Pécsett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. március 21-én 16 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Lánc utcában parkolóőrökre támadt egy férfi. A három parkolóőr egy személygépkocsit akart ellenőrizni Pécsett, a Lánc utcában, amely során a jármű vezetője egyiküket megütötte. A férfi ezután elővett a gépkocsijából egy fegyvert, vagy annak utánzatát, amellyel feltehetően gumilövedékekkel több lövést is leadott a parkolóőrökre, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves pécsi férfit 17 óra 35 perckor Pécsett, a Nendtvich Andor út és a Kerényi Károly utca kereszteződésében elfogták, gépkocsiját lefoglalták.

Ellene a Pécsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!