szerző:
László Ferenc/Demeter Péter

Elképesztően széles felnik, porig ültetett autók, csillogó motorterek és gumifüst. Az AMTS-en jártunk, szombaton és vasárnap Ön is megteheti.

Ma megnyitotta kapuit az idei AMTS, mely 100 ezer négyzetméteren, 5 pavilonban, 10 különálló rendezvény keretein belül több mint 1000 járművet vonultat fel. Szombaton 9 órától 19 óráig várják a látogatókat, vasárnap pedig 9 és 18 óra között vannak nyitva a kapuk.

A felnőtt jegy 4000 forintba kerül, a 6-14 év közötti gyermekek 2500 forint ellenében juthatnak be a kiállításra, a családi jegy (2 felnőtt, 2 gyermek) ára pedig 9500 forint.

Amennyiben tetszenek az alábbiakban látható egyedi járgányok, akkor holnap és/vagy holnap után mindenképpen érdemes ellátogatni a kiállításnak helyet adó Hungexpóra, ahol az igényes és kevésbé igényes tuningautókon kívül a hazai importőrök legújabb normál utcai autóit és látványos driftbemutatókat is meg lehet tekinteni. A dekoratív hölgyekről nem is beszélve, de mi most csak az autókra fókuszálunk.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!