szerző:
hvg.hu

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kétségtelenül a 2018-as választás legjobb kampányautóját hozta össze.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A választások előtt sokféle dologgal szoktak kampányolni a pártok: plakátokat ragasztanak, mások letépik azokat, de létezik még matricázás, festékfújás az aszfaltra és hasonló apróságok. És persze vannak, akik kampányautókat is bevetnek a győzelem érdekében.

Ezek általában politikai szövegeket harsognak a rájuk szerelt hangosbemondón keresztül, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt viszont ennél jóval szofisztikáltabb módszert talált ki a saját maga népszerűsítésére. Most már legalább tudjuk, mivel szerezte meg a párt a 127 százalékot. (Hiszen korábban éppen ennyire mérte magát, így az urnabontás gyakorlatilag feleslegessé is vált.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Autó

Zseniális KRESZ-táblák készültek a bicikliseknek

Régóta fennálló vita, hogy a kerékpárosok a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen csak tolva, vagy a biciklin ülve is átkelhetnek-e a túloldalra. A jelek szerint van, aki megunta a vitát, és egy kicsit feldobta a táblákat.