szerző:
hvg.hu

Alig egy pár hetet ért meg az egyébként elsőre szórakoztató ötlet a zenélő aszfaltfestés.

Nem mondhatni, hogy kifejezetten nagy karriert futott be az a kezdeményezés, amelyet Hollandiában, Frízföldön eszeltek ki. Az úttestek szélén lévő „hangos”, figyelmeztető felfestést úgy hangolták be, ha valaki ráhajt, akkor a tartományi himnuszt játssza. Ennek egyébként az is a feltétele, hogy pontosan 60 km/h-s tempóval hajtson valaki.

Viszont, akik sokat járnak erre, nagyon hamar idegesítőnek vélték ezt a zenélést, úgyhogy a tartományi hatóságnál meghekkelték a kreatív ötletet. Mindez cirka 80 ezer eurójába került a helyi adófizetőnek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!