szerző:
hvg.hu

A bizonyos körökben igazán népszerű orosz autós tuningcég, a TopCar, elkészült legújabb művével.

Az orosz cég tényleg az egyik legjobb minőségben dolgozó műhely, amelynek munkái sokszor bekerülnek az autós hírekbe. Most, a korábban kiadott 2017-es Porsche Panamera Turbóra készült Stingray GTR Edition csomagot fokozták tovább karbonkiegészítőkkel.

©

Az eleve 25 darabos készletet vélhetően még tovább szűkíti ez az 1/3-as jelölésű csomag, amely szinte kizárólag szénszálas ötvözetű karosszéria elemeket jelent. Ennek a csomagnak az árát most nem tették közzé még, de a korábbi GTR változat is 24,520 eurót kóstál, ha valaki invesztálni akarna a kocsija egyedibbé tételébe.

Igaz az is, hogy itt a szénszálak dominálnak, de biztosan jutott belülre a TopCar másik jellegzetes anyagából a 24 karátos arany kiegészítőiből is.

©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!