szerző:
hvg.hu

Egy ember meg is sérült, amikor a gyanúsított részegen autózott a településen.

Gyenesdiáson, a Kossuth Lajos utca és a Mandulás utca kereszteződésében egy Cadillac sofőrje előbb frontálisan nekihajtott egy Suzukinak, majd egy - az út szélén parkoló - Volkswagennek is nekiütközött, ezt követően megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A baleset következtében a Suzukit vezető 77 éves sármelléki férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

©

A helyszínre érkező rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították a baleset feltételezett okozóját, akinek az autója az ütközés következtében a közelben üzemképtelenné vált. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a 69 éves svájci állampolgárságú férfi alkoholt fogyasztott vezetés előtt, amit igazolt is az alkoholszonda.

Az egyenruhások előállították férfit, gyanúsítottként hallgatták kihallgatták majd, bűnügyi őrizetbe vették.

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!