szerző:
hvg.hu

Önzetlen kamionosok fogtak össze Detroitnál, hogy megmentsék egy öngyilkosságra készülő férfi életét.

Tizenhárom kamion sorakozott fel egymás mellett az Egyesült Államok Michigan államában, Detroitnál, egy többsávos úton: így akarták megmenteni a férfit, aki le akart ugrani az ottani felüljáróról.

A Michigan állami rendőrség Twitter-oldalán közzétett fotón látszik, hogy az autópálya egyik oldalán hét, a másik irányban hat kamion sorakozott fel egymás mellett szorosan. Eleinte egy teherautó állt meg a felüljárónál, majd a többi érkező is csatlakozott. Bár rések maradtak a teherautók között, és a férfi akár bele is eshetett volna valamelyikbe, ha ugrik, de nem ugrott. A USA Today szerint sikerült végül lebeszélni ugyanis arról, hogy butaságot csináljon.

A rendőrök megköszönték a segítséget a kamionsofőröknek. Helyi idő szerint kedd hajnali 1-től 3 óráig tartott a lezárás.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!