szerző:
hvg.hu

Túl gyorsan hajtott a sofőr a vizes aszfalton, és amikor a kocsi megcsúszott, már nem tudott korrigálni.

Az ember azt gondolná, hogy már unásig hajtogatott evidencia, hogy mindig az útviszonyoknak megfelelő vezetési stílust válasszunk. Mégis időről időre bebizonyosodik, vannak olyan sofőrök, akiknek ezt nem lehet elégszer elmondani. Most épp egy thaiföldi autós járt pórul.

Az alábbi videót a Songkhla nevű település egyik házának biztonsági kamerája vette fel. Elsőre semmi érdekes, a képen a házelőt látni, miközben csendesen esik az eső. Aztán egyszer csak megérkezik az SUV.

Mint kiderült, a sofőr a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, majd amkor a vizes aszfalton megcsúszott az autó, elvesztette irányítását a kocsi felett. A jármű megcsúszott, majd egyenesen a ház oldalába csapódott.

Szerencsére az incidensben csak a sofőr sérült meg, és ő is kisebb horzsolásokkal úszta meg a balesetet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!