szerző:
hvg.hu

A Határ út és a Szentlőrinci úti lakótelep között közlekedő 123A buszon az egyik járműnek egy kátyútól kitört az egyik ülése – írja a BKV Figyelő.

Az eset múlt szerdán történt, amikor a 123A busz egy kátyúba hajtott bele a Mártírok útján, aminek eredményeképpen kitört a helyéről a busz egyik kettős ülése. Az incidensben nem sérült meg senki.

Az oldal két hónapja arról számolt be, hogy a reptéri 200E buszon tört el egy fémszerkezet, amely az utastájékoztató kijelzőt tartja, valószínűleg szintén az úthibák miatt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Autó

Ez is eljött: sűrítik a reptéri buszokat

Péntektől 30 helyett 20 percenként jár majd a Liszt Ferenc-repteret a belvárossal összekötő 100E buszjárat, a 200E közlekedésében is lesznek változások.