szerző:
hvg.hu

Itt a bizonyíték arra, hogy a négykerekűt és kétkerekűt használók egymás felmenőinek szidása nélkül is képesek lehetnek egymás mellett békésen közlekedni.

A hazai nagyvárosokban közlekedve szinte minden nap bele lehet futni egy-egy olyan konfliktusos történetbe, mely az autósok és a biciklisek egymás meg nem értéséből keletkezik. E tekintetben mi egyik csoport felett sem törnénk pálcát, hiszen az autósok között éppúgy találhatók a békés és figyelmes egymás melletti közlekedésre képtelenek, mint a bringások között. Sajnos.

Az alábbi felvétel viszont azt bizonyítja, hogy léteznek olyan nagy forgalmú európai városok, ahol a négykerekű és kétkerekű közlekedési eszközöket használók a legnagyobb békében tudnak egymás mellett élni. A mintegy 9 perces videó a napokban a hollandiai Amszterdamban készült:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!