szerző:
hvg.hu

A jelentőségteljes megjelenésű jármű bevezetése elkezdődött, itt az első olyan filmes ajánló, amely a típus karakterét hivatott felépíteni.

A márka sportos, nagy autójához egy olyan reklámhadjáratot indítanak, amelyben öt film fog megjelenni, egyre többet mutatva az Audi Q8-asból.

A kampányt május 21-én indítják, most az első filmecske megérkezett – tulajdonképpen az előzetes előzetese – amelyben Sandra és Quentin, két extravagáns főszereplő lesz az, akik valamilyen akciódús sztorin keresztül eljutnak az Audi bemutatásáig.

Amit a kocsiról egyébként konkrétan is tudni lehet, hogy a Audi Q7-es fölé érkező Q8-ast a cég pozsonyi üzemében gyártják majd. A közvetlen vetélytársai a Mercedes GLE és persze a BMW X6. Ellentétben a két nagy konkurenssel, az elég szögletes karakterű Audi-dizájn kétségkívül jelentősen eltérő lesz tőlük.

A korábban bemutatott Q8-as koncepcióban egy 3.0 literes TFSI motor volt, egy elektromotorral (e-tron válozat), amelyek együttes teljesítménye elérte a 300 kW-ot, míg nyomaték-oldalon 700 Nm állt rendelkezésre maximálisan. Persze egy ilyen sportos óriásnál nem maradhat el egy igazán komoly dízelmotor sem, így a nyolchengeres, SQ7-ben használt 435 lóerős motor is biztosan feltűnik majd ebben a modellben is.

Kicsi a BMW X5? Nyugalom, a gigantikus X7-es 20 centivel hosszabb

Friss információk érkeztek a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó gigantikus új SUV-val kapcsolatban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!