szerző:
hvg.hu

Egy csapat ír bűnöző forgatta fel a minap alaposan Dublin életét. A bandatagok fényes nappal rendeztek roncsderbit egy utcában.

Az eset előzménye, hogy a banda feje vasárnap egy motorbalesetben meghalt. A férfiról a baleset nyomán hamar kiderült kicsoda – Shane Fowler –, akinél fegyvereket is találtak, márpedig ezt Írországban szigorúan bünetik.

A tragikus baleset nyomán a banda tagjai egészen döbbenetes módját választották a „gyásznak”, ámokfutást rendeztek a nyílt utcákon. Ehhez elloptak autókat, majd, mint a videón látszik, módszeresen rommá törték azokat, úgy, hogy a legkevésbé érdekelte őket, hogy mások is vannak az utcán.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!