szerző:
hvg.hu

Szokták mondani, hogy szerencsés kéz- és lábtörést, de nem ezért.

A legújabb Chevrolet Corvette ZR1 nagyjából 670 lóerős, de jobb azt pontosan lemérni. Éppen erre készülődtek a srácok a teljesítménymérő padnál, amikor egyikük, a jobb tapadás miatt, egy kicsit még meg akarta tisztítani a kocsi abroncsát. De ahogyan az oroszlán ketrecébe sem érdemes nyúlkálni, úgy a Chevy kereke alá sem.

A jelenet szerencsére olyan gyorsan és következmények nélkül játszódott le, hogy szinte észre sem vették a bámészkodók.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Durva tornádó csapott le Németországban - videó

Nem volt túl boldog az a sofőr, akinek az autóját épp telibe kapta a forgószél.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!