szerző:
hvg.hu

Nem volt túl boldog az a sofőr, akinek az autóját épp telibe kapta a forgószél.

F1-es erősségű tornádó söpört végig több nyugat-németországi településen, az Időkép szerint az érintett szakaszon jelentős károkat is okozott, fákat csavart ki, utakat tett járhatatlanná.

Az időjárási jelenségről több videó is készült, az egyiket Lobberich közelében vette fel egy autós a telefonjával: azokat a pillanatokat rögzítette, amikor a forgószél átsöpört előtte és egy platós teherautót vezető sofőrtársa előtt.

Nem ez lehetett az egyetlen tornádó, ami kialakult az országot sújtó erős zivatarok közepette, több helyről is érkezett hasonló bejelentés.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!