szerző:
hvg.hu

2012 előtti autót vezetni veszélyes lehet, a legveszélysebb autós fejlesztés eddig 28 embert ölt meg, a rendőrök pedig profi módon reagálták le, hogy az autósok jelezték egymásnak az ócsai traffipaxot. Mutatjkuk a hét híreit.

A nap képe: félrevezette a GPS, aluljáróba hajtott egy nő Budapesten

A Volkswagen Golf sofőrje a Petőfi hídra szeretett volna rákanyarodni, de a GPS egészen másfelé vezette.

Itt tartunk: Egy modern dízel akár tisztább is, mint egy benzines

A dízelkérdés szépen lassan átesett a ló túlsó oldalára, az eladásaik élesen zuhannak, a benzinesek ára meg alaposan megy felfelé. A jelenlegi Euro6d nevű emissziós-normát mindeközben a legmodernebb károsanyag-utókezelő rendszerek lényegében tökéletesen teljesítik.

Ez lehet az egyik legveszélyesebb autós fejlesztés: már 28 embert ölt meg, és ki tudja, még mennyit fog

Az amerikai közlekedésbiztonsgi hatóság új szabályozást vezetne be, hogy az emberi feledékenység ne követeljen életeket.

Jelezték az ócsai traffipaxot – és a rendőrök így reagálták le

Úgy látszik, hogy a Waze-t nemcsak az autósok, hanem a sebességmérő rendőrök is használják.

2012 előtt készült autót vezet? Akkor jó, ha erről ön is tud

Az amerikai közlekedésbizonsági hatóság legfrissebb tanulmánya szerint nagyon nem mindegy, hogy milyen évjáratú autóban rójuk a kilométereket.

Ha vasárnaptól bármikor megállítja a rendőr, akkor végül is mit kell megmutania?

Május 20-án lép életbe az az uniós rendelkezés, amely után a megszokottakon kívül még egy pluszpapírt elkérhetnek a rendőrök. Legalább is elsőre erről szóltak a hírek. Valójában nem kell minden sofőrnek aggódnia.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!