szerző:
hvg.hu

Több helyen balesetek is voltak.

Az Útinform oldalán azt írják, baleset történt az M3-as autópályán Bag térségében a főváros felé vezető oldalon a 37-es km-nél. Egy személyautó a védőkorlátnak csapódott. Sávzárás mellett helyszínelnek, lassú a haladás.

Az M0-s autóút déli szakaszán a 15-ös halásztelki csomópontnál is baleset történt az M1-es autópálya felé, a sérült járművek a leálló sávon vesztegelnek, azaz mindhárom forgalmi sáv járható, de ennek ellenére is lassú az előrejutás a 18-as km-től.

Erős a forgalom a fővárosba vezető utakon, az M2-es autóúton, Vác és Budapest között, valamint az M3-as autópályán a 31-es km-nél, ahol építési munkák miatt forgalomterelés van érvényben. Mindkét helyszínen Budapest felé lelassult a haladás, torlódásra kell számítani.

Kollégánk beszámolója szerint a 10-es úton és a környező utakon is áll a dugó a főváros felé.

Az M1-es autópályán felújítási munkálatok miatt Budapest felé Óbarok térségében a 45-ös és a 43-as km között csak a belső sávon lehet haladni. A munkaterületnél lassú a haladás.

A 40-es főúton, Abony belterületi szakaszán a 36-os km-nél egy személyautó gyalogost ütött el. A fél útpályát lezárták.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!