szerző:
hvg.hu

A nő épp a mobiljával volt elfoglalva, amikor megsemmisített egy majdnem 100 éves autót.

Kevés annál idegtépőbb dolog létezik egy autótulajdonos számára, mint amikro a háza előtt álló autót egyszer csak összetöri egy másik autós. És most képzeljük el, hogy mindezt a kárt egy közel 100 éves autó szenvedi el.

Pontosan ezt történt nemrég Kaliforniában, amikor egy 87 évet megélt Ford Model A-ba csapódott bele egy közlekedő nő az általa vezetett Toyota Corollával. Az autó tulajdonosa, William Smith az édesapjától örökölte meg a kocsit, nemrég pedig fel is újította. Ehhez képest fogadta ez a látvány őt, amikor egy nagy csattanást hallva kiment az utcára.

Kiderült, a Toyotát vezető nő épp mobilozott, amikor a baleset történt. A sofőr megpróbált elhajtani a helyszínről, de a férfi feltartóztatta, amíg oda nem értek a rendőrök. A Ford Model A totálkárosra törött.

©

A történet még rosszabbra fordult, amikor kiderült, a nőnek csak egy "alap" biztosítása volt, ami a férfinek összesen 5000 dollárt (kb. 1,3 millió forint) fog megtéríteni. A nőre viszont valószínűleg börtön vár.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!