szerző:
hvg.hu

A csodaszép olasz sportkocsi új színben pompázik, talán azért, mert az eredeti szín túl feltűnő volt, és már mindenki távolról kiszúrta Vajna Tímea autóját.

Vajna Tímea már jó ideje egy nyitható tetejű Lamborghini Huracán Spydert használ. Andy Vajna feleségének magyar rendszámos olasz sportautója eredetileg kék színben pompázik, azonban Tímea egyik friss Instagram-posztjából az derül ki, hogy a kocsi most már más színű.

©

A kocsi egész biztosan nem változott, mert bár Vajna a posztban megpróbálta kitakarni a rendszámot egy virtuális matricával, az nem igazán sikerült neki. Illetve a kilincsnél is jól látszik, hogy az autó alapszíne változatlanul kék, és a fényezésre csak egy matt fólia került. Miután Tímea beült a kocsiba, beindította és gázfröccsöket adott neki – derül ki az Instagramon megosztott videóból.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!