szerző:
hvg.hu

Összeütközött egy sínekre hajtó autóval a felcsúti kisvasút. A szerelvényen utazóknak nem esett baja, a kocsiban ülő személy azonban megsérült.

Bár nem adtak ki róla közleményt, a Zoom.hu úgy értesült, hogy balesetezett a felcsúti kisvasút: a szerelvény vasárnap este 10 óra után egy sínekre hajtóval ütközött.

A rendőrség megerősítette a portálnak a baleset tényét, és azt is megírták, hogy az ütközés a Petőfi utcában található vasúti átjáróban történt. A vonaton ülő utasok közül senki, a jármű sofőrje azonban megsérült.

A Zoom.hu azt is megtudta, hogy az ütközés igen erőteljes volt, a szerelvény ráadásul 20 méteren keresztül tolta maga előtt a Volkswagen típusú személyautót, amely a portál cikke szerint "csúnyán összetört".

Valószínűleg az zavarhatta meg az autó sofőrjét, hogy menetrend szerint este már nem járnak a vonatok, de aznap a Negyedik Vál-völgyi Zsúr nevű buli miatt hosszított menetrenddel közlekedett a Vál-völgyi Kisvasút – írták.

A baleset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!