szerző:
hvg.hu

Ki tudja, mennyi ilyen eset lehet, amit nem látunk, ahol centiken múlik a tragédia.

A rendőrség még keresi azt a kamionost, aki ezt a legutóbbi mutatványt bemutatta, mert a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott. A jelenet a csehországi Moravsky Pisekben zajlott le és meg kell hagyni, igencsak hidegvérűen élte meg a kamionos. A jelenlegi állás szerint a sofőrnek látnia kellett, hogy már nem szabad a jelzés, sőt ezek az átjárók még kolompolnak is, amikor elkezd leereszkedni a vasúti kapu.

Ennek a kamionosnak is szerencséje volt, hasonlóan a legutóbbi esethez, amelynél Amerikában szorult be hasonló módon egy kamion.

A sofőrnek ott már csak annyi ideje volt, hogy kiugorjon, amikor látta, hogy menthetetlen a helyzet, és igyekezett minél távolabbra szaladni, miután kiugrott a vezetőfülkéből. A vasúti átjárónál egy másik sofőr felvette az egész balesetet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!