szerző:
hvg.hu

A 35 éves kiskunhalasi sofőr még vasárnap törte össze autóját, de kiderült, nem ez volt az egyetlen probléma vele.

Kiskunhalas külterületén, a Szalai dűlőn közlekedett a Keceli út irányából 2018. június 10-én éjjel 1 óra körül egy 35 éves helyi lakos egy Ladával. A helyszíni szemle adatai szerint haladása során nekiütközött egy kerítésnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett. A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezt a légalkoholmérő készülék pozitív értéke is alátámasztotta.

©
©

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a kiskunhalasi férfit a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Kiderült az is, hogy a személygépkocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból. A sofőrt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!