szerző:
hvg.hu

Ennek a fotónak a megtekintését követően remélhetőleg a legtöbb autós társunk maximálisan tiszteletben fogja tartani a felfestéseket.

A mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyeket sajnos mind a mai napig sokan illegális módon használják. Ezek a felelőtlen és szabálytalan autósok rosszabb esetben egyszerűen leparkolnak a mozgássérült parkolóhelyekre, jobb esetben csak azok mellé, de a felfestésekre nem figyelve.

Az alábbi fotó kiválóan demonstrálja, hogy a mozgáskorlátozottak számára kialakított parkolóhelyek miért olyan szélesek, amilyenek, és hogy a csíkos felfestéseknek pontosan mi a funkciójuk:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!