szerző:
hvg.hu

A két kamion a külső és a belső sávot is elfoglalta, a forgalom a leállósávban haladt.

Két kamion ütközött össze az M1-es autópálya 94-es kilométerénél, Ács térségében kedden délután fél 2 előtt nem sokkal. A baleset a sztráda Ausztria felé vezető oldalán történt – jelentette a rendőrség.

Egyelőre nem tudni, pontosan miért ütközött össze a két kamion. 

Az egyik kamion üzemanyagtartálya megsérült, az üzemanyag az úttestre folyt. A balesettel érintett járművek a külső és belső forgalmi sávot is elfoglalják. A forgalom az érintett szakaszon rendőri irányítás mellett a leállósávban halad.

15 óra után közölték, hogy a műszaki mentést befejezték, az úttestet megtisztították. A rendőrök 15 óra 3 perckor feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya ismét teljes szélességében járható.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!