szerző:
hvg.hu

Egy helikopterről rögzítették a képeket, amelyek igen félelmetesek.

Egy többemeletes parkolóház egyik szintje szakad rá az alatta levőre. A súlyos incidens a texas-i Irvine-ben történt, és 21 járművet tett tönkre a parkolóház felső szintjének beomlása.

A hatalmas kár ellenére szerencsésnek mondható az eset, mert egyelőre nem találtak áldozatokat. Úgy tűnik, senki nem ült éppen az autójában, ugyanakkor még több autó a törmelékek alatt van.

A helyszínen készült képek jól mutatják micsoda károk keletkeztek, ahogyan a kocsik egymást összenyomva fekszenek.

A nap képe: A bolondos tudós egy prizmatükröt felejtett a kocsijában, kicsit megolvadt az autó

Nem hagyunk az autóban sem állatot, sem gyereket. És ezek szerint parabolatükröt sem.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!