szerző:
hvg.hu

A McLaren sofőrje megállt a kocsival a kocsisor végén, a pickup sofőrje viszont későn reagáltt a dolgokra.

Nem ritka eset, hogy egy autós nem figyeli eléggé az utat, így már csak akkor veszi észre, hogy az előtte álló autó megállt, amikor már késő megállni. Az ilyen balesetek leggyakrabban a lámpás kereszteződésekben, a pirosnál történnek, de előfordul autópályán is. Nemrég épp egy ilyen baleset történt a thaiföldi Pattaja és Bangkok között, de ez a baleset egy kicsit drágább lesz, mint a "szokásos" ráfutásos baleset.

A fedélzeti kamerás autó felvételéből jól látni, ahogy a középső sávban elhúz egy McLaren 720S, majd közvetlenül mögötte egy fehér autó. A két kocsi egy álló kocsisorhoz érkezett, ezért a McLaren megállt, a fehér autó pedig sávot váltott. Hátulról azonban érkezett egy pickup, amelynek sofőrje nem figyelte eléggé az utat, így majdnem ráfutott a McLarenre. A sofőr az utolsó pillanatban korrigált, de még így is megkoccolta a McLaren hátulját.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!