A sportos SUV-k piaca is nagyon megerősödött érdemes termékeket fejleszteni rá a nem prémium márkáknak is.

A Renault-nál már korábban rebesgették, hogy bővül a szabadidő-autó palettájuk, amelynek most nyilvánossá tették az elnevezését. Az újdonság az Arkana névre hallgat majd és egy olyan kupé formájú hobbi autót kell elképzelni, amely a BMW X4 illetve a Mercedes-Benz GLC Coupé formavilágával rokon.

©

Az újdonság a franciák legsikeresebb kis SUV-ájának a Capturnak a padlólemezére épül majd, de annál nagyobb méretű lesz. Az elnevezés egyébként a latin arcanum – rejtély – szóból ered. A közzétett hivatalos képen, ha sok nem is, annyi látszik a hátsó részből, hogy a LED-es csík itt is végigfut, és csomagtartónyitó egy is egy visszafordított lemezív alatt van.

©

A végleges koncepciót a hírek szerint majd hamarosan, augusztus végén, a Moszkvai Autóshow-n mutatják meg a franciák. A tényleges utcai megjelenése ennek nyomán majd csak 2019 végére várható az autónak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!