szerző:
hvg.hu

Kamion, három kisbusz és három autó ütközött össze.

Hét jármű ütközött össze az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán a 102-es kilométernél – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A ráfutásos balesetben két ember megsérült.

Az ütközés következtében a kamion az út menti szalagkorlátot is átszakította.

A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Az Útinform később azt közölte, hogy a főváros felé is akadozva haladnak a járművek, jelentős torlódásra kell készülni. A 98-as sós-tói kijáratnál a rendőrség kitereli a forgalmat, a kocsik legközelebb a 112-es km-nél, Zamárdi-felsőnél tudnak visszahajtani a pályára.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!