szerző:
hvg.hu

Az csak egy dolog, hogy ha egy autóval itt-ott nem stimmel valami, de ki látott már olyat, hogy autónak hiányzik a fele? Márpedig ennek a Peugeot 205-ösnek hiányzott.

A rendőrök is egyre több érdekes esetet posztolnak ki a közösségi oldalakra. Ezt a franciaországi "autót" például mindenképpen megérte kirakni.

Nantes mellett kapták el ezt az eléggé feltűnő Peugeot 205-öst, amelynek hiányzott lényegében a fele. A rendőrök is „ismeretlen guruló objektumként” határozták meg a járművet, amelyet egyébként egy 16 éves tini vezetett, aki még meg is akart lépni a rendőrök elől.

Se jogsija, persze se biztosítás, se forgalmi semmi. Nyilvánvalóan.

Hogy milyen megfontolásból ment ki közútra ezzel a csupasz kabrióval csak sejteni lehet, vélhetően így tudta megoldani legegyszerűbben a kocsi mozgatását, csak lebukott.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!