szerző:
hvg.hu

Ami egy Phantom hátsó utasterében történik, az ott is marad.

A Rolls-Royce a kínai, Csengdu motor show-n megmutatta meg, hogyan is működik az ő esetükben egy hosszított tengelytávú Rolls-Royce Phantomnál a teljesen izolált hátsó rész. A Privacy Suite nevű opcióval fejedelmi környezetet alakítottak ki.

©
©
©
©
©
©

A füstüveg elválasztó fal gombnyomásra válik átláthatatlanná, ha a hátul utazók teljes diszkréciót szeretnének. Az oldalüvegeknél pedig függönyök szolgálják ugyanezt a célt.

A beszélgetések is titokban maradhatnak, ugyanis a hangszigetelést is megoldották olyanra, hogy semmilyen zaj ne hallatszódjon a két kabintér között.

©
©

A Privacy Suite még két, 12 colos kijelzővel is rendelkezik, amelyen az infotainment rendszert lehet futtatni.

Ezt a kialakítást nem véletlenül Kínában mutatták be, a legnagyobb sikerre itt számítanak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!