hvg.hu Itthon

Már nem Áder a legnépszerűbb hazai politikus

Elveszítette legnépszerűbb politikusi pozícióját Áder János köztársasági elnök – derült ki az Iránytű Intézet legfrissebb felméréséből, amelyet a Magyar Nemzet megbízásából készített.

nyüzsi Itthon

Fogadjunk, hogy így még nem látta Áder Jánost – fotó

Kivéve, ha ön Vágvölgyi B. András, aki köztudottan együtt katonáskodott az államfővel. A mindig új arcát mutató köztársasági elnök szerdán megszemlélte a Black Swan különleges műveleti gyakorlatot Szolnokon, és ez előhozta a benne rejlő akcióhőst, aki mellett Simicskó honvédelmi miniszter is csak olyan, mint tartalékos próbarendőr Smith ügynök oldalán.

hvg.hu Világ

Áder holnap megtekinti Trumpot Varsóban

Ma este érkezik az elnök a lengyel fővárosba, ahol csütörtökön külpolitikai programbeszédet mond majd. Előtte azonban a magyar köztársasági elnöknek lehetősége nyílik, hogy élőben is láthassa Donald Trumpot.

hvg.hu Itthon

Áder aláírta a plakáttörvényt

Hivatalosan is tájékoztatta a házelnököt a köztársasági elnök arról, hogy aláírta pénteken a településkép védelméről szóló törvény módosítását, vagyis a plakáttörvényt.

hvg.hu Itthon

Példátlant húzott a Fidesz, mert nem akarta egész nyáron nézni, hogy Orbán lop

A magyar parlamentarizmus történetében valószínűleg nem történt meg az, ami most. Kétharmados törvényből lett feles, úgy, hogy a jogszabálynak a címe és tartalma totálisan kicserélődött, csak tárgysorozatba vételi sorszáma maradt meg. Mindez azért, mert a Fidesz rettenetesen feldühödött a Jobbik ellene indított plakáthadjáratán.

hvg.hu Itthon

Áder János aláírta a civiltörvényt

A köztársasági elnök szerint nem befolyásolja a parlamentben kedden elfogadott törvény a 7,2 millió forintnál több külföldi támogatást kapó szervezetek tevékenységét, és úgy véli, hogy csak további adminisztrációs kötelezettségük keletkezik, ezért Áder János aláírta a jogszabályt.

hvg.hu Itthon

Áder: Nincs itt a világvége

Ezen a pénteken nem Orbán Viktor, hanem Áder János adott interjút a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, és politikai állásfoglalást is tett. Na, nem olyat.

1 2 3 4 5 6 7
52
A címlapról ajánljuk