Bejelentkezés  

Áder aláírta a devizahitelesek megsegítését célzó törvényt

Az MTI Hírcentrum értesülése szerint Áder János köztársasági elnök aláírta a devizahitelesek megsegítésének kiterjesztését célzó törvényt - hangzott el a Duna tévécsatorna híradójában csütörtök este.

MTI

Áder felmentette a részegen karambolozó bírót

Áder János köztársasági elnök felmentette tisztségéből azt a mohácsi bírót, aki még 2011-ben részegen karambolozott és nem akarta megfújni a szondát – írta a bama.hu Baranya megyei híroldal.

hvg.hu

Áder az Új köztemetőben emlékezett a forradalom leverésére

Áder az Új köztemetőben emlékezett a forradalom leverésére

Áder János köztársasági elnök lerótta kegyeletét Budapesten a Rákoskeresztúri új köztemetőben hétfő reggel az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének nemzeti emléknapján.

MTI

Nobel-díjas tipp: Magyarország új üzemanyagot gyárthatna

Nobel-díjas tipp: Magyarország új üzemanyagot gyárthatna

Magyarországon palagázból és pezsgő ásványvizekből nehéz járművek maghajtására alkalmas üzemanyagot, metanolt lehetne előállítni - mondta helyi idő szerint szombaton Los Angelesben Oláh György Nobel-díjas kémikus.

MTI

Ádert több százan várták Los Angelesben

Az emigrációban élők részei a magyar politikai nemzetnek - mondta helyi idő szerint szombaton a Los Angeles-i Magyar Házban Áder János köztársasági elnök az 1956-os megemlékezésen.

MTI

Áder: Magyarország számít a világ magyarságára

A magyar szabadság ügye mindennél szorosabb kötelék a nemzethez tartozók között, és az új évezred szabad Magyarországa számít a világmagyarságra – hangoztatta Áder János köztársasági elnök az 1956-os forradalom évfordulóján helyi idő szerda este, a torontói Árpád-házi Szent Erzsébet Magyar Katolikus Templomban elmondott ünnepi beszédében.

MTI

Áder párizsi magyar művészekkel találkozott

Franciaországban élő magyar művészekkel találkozott hétfő este Áder János köztársasági elnök a Párizsi Magyar Intézetben.

MTI

Áder Amerikába megy

Áder Amerikába megy

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a külhoni magyarság meghívására kedden Kanadába és az Amerikai Egyesült Államokba utazik - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatósága hétfőn.

MTI

Áder Jánossal támad egy számítógépes vírus

Áder Jánossal támad egy számítógépes vírus

A Belügyminisztérium logója és a Rendőrség címere mellett újabban Áder János fotóját is beveti egy zsaroló számítógépes vírus egyik verziója.

hvg.hu

Áder meglátogatja a francia államfőt

Kétnapos látogatásra Franciaországba utazik vasárnap a köztársasági elnök. Áder János megbeszéléseket folytat Francois Hollande francia államfővel - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatósága pénteken az MTI-vel.

MTI

Áder visszadobta a hegyközségi törvény módosítását

Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a hegyközségekről szóló törvény módosítását a köztársasági elnök.

MTI

Áder elégedett a víz-világtalálkozóval

Diplomáciai sikerként értékelte Áder János köztársasági elnök a napokban Budapesten megrendezett víz-világtalálkozót, amely szerinte elérte célját és még inkább rávilágította a figyelmet a víz problémakörére.

MTI

Együtt-PM: Áder ne írja alá a kulturális törvényeket

Az Együtt-PM szövetség azt kéri Áder János államfőtől, hogy ne írja alá a parlamentben hétfőn elfogadott kulturális tárgyú törvényeket, mert azok szerintük csorbítják a kultúrát és "einstandot" valósítanak meg.

MTI

"Ideje dörömbölni" - Áder és az ENSZ-főtitkár sajtótájékoztatót tartott

A huszonnegyedik órában van az emberiség, hogy emlékeztesse a világ döntéshozóit a jövő generációk iránti felelősségükre a biztonságos vízellátásért - hangsúlyozta Áder János kedden Budapesten a víz-világtalálkozó alkalmából tartott sajtótájékoztatón. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár szerint a víznek közös ügynek kell lennie, nem a háborúskodás forrásának.

MTI

"Áder János tegyen rendet az elvtársai sorában"

Szanyi Tibor közleményben kifogásolja, hogy a Fidesz máris elkezdte a kampányt. Szerinte közpénzből népszerűsíti magát a kormánypárt.

hvg.hu

Áder: e magyar kincs 95 százaléka külföldről jön

Magyarország kiemelten elkötelezett a vízgazdálkodás ügye iránt – közölte Áder János köztársasági elnök hétfőn Budapesten.

MTI

2,5 milliárdos építkezés kezdődik a szentkúti nemzeti kegyhelyen

A mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyen olyan építkezés kezdődik, amely megújítja az épületegyüttest, miközben a nemzeti és a spirituális közösséget is erősíti - mondta Áder János köztársasági elnök a Nógrád megyei kegyhelyen, ahol 2,5 milliárd forintos beruházás alapkövét helyezték el csütörtökön.

MTI

Filatelisták, figyelem: jön az Áder-bélyeg

Áder János bocsát forgalomba egy új bélyeget.

hvg.hu

Népszava: Orbán elszólta magát a választásokról

Népszava: Orbán elszólta magát a választásokról

Bár a köztársasági elnök még nem tűzte ki a jövő évi parlamenti választások időpontját, Orbán Viktor a pártkongresszuson elmondott beszéde alapján mégis tudja, mikor lesznek – írja a Népszava.

hvg.hu

Áderéket lefényképezték egy galériában - fotó

Áderéket lefényképezték egy galériában - fotó

12345629

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X