hvg.hu Itthon

Némi spéttel Áder is részvétét nyilvánította Esterházy Péter családjának

Az államfő sajtófőnöke szerint Áder János, mint minden ilyen alkalommal, most is személyes levélben fejezte ki őszinte részvétét a gyászoló családnak Esterházy Péter halála miatt. A család döntése, hogy az elnök levele nyilvánosságra kerül vagy sem - tette hozzá a sajtófőnök. A levelet az államfői hivatal oldalán ugyanakkor elérhetővé tették.

hvg.hu Itthon

Áder, a jó szomszéd: 24 órában védik a testőrök a nyaralóját

Áderék kisoroszi nyaralója a Duna-parton áll, a köztársasági elnök, bár egyre ritkábban jár ki, olyankor szívesen lebiciklizik horgászni a tóhoz, családjával önfeledten fagyizik a faluban. A helyiek szeretik, mert kedves, közvetlen, és még előre is köszön. Minden lépését nyomon követik a civil ruhás testőrök.

hvg.hu Itthon

Orbán is részt vesz majd a kvótanépszavazás kampányában

Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter rövid sajtótájékoztatót tartott kedden, miután Áder János köztársasági elnök kihirdette a kvótanépszavazás időpontját. A miniszter bejelentette, hogy a kormány megduplázza a határvédelemben részt vevő katonák és rendőrök számát. Népszavazási kampány is lesz, amiben az egész kormány részt vesz.

MTI/hvg.hu Itthon

Áder kiírta a kvótanépszavazást

Október 2-ára írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban a köztársasági elnök.

MTI Itthon

Áder vétózott

Aggályosnak tartja az egyik törvényt, ezért visszaküldte azt a parlamentnek.

MTI Világ

Áder kapott egy kitüntetést Londonban

A Konstantini Szent György Lovagrend Nagykeresztje kitüntetést vehette át a rend kedd esti londoni ünnepi rendezvényén Áder János köztársasági elnök. Az államfő kétnapos londoni látogatásának záróeseménye volt az ősi lovagrend angliai és írországi delegátusa, Sir Anthony Bailey által adott díszvacsora – tudósít az MTI.

MTI Világ

Áder zöld kérdésekről egyeztetett Cameronnal

Elsősorban környezetvédelmi kérdésekről tárgyalt David Cameron brit miniszterelnökkel kedden Londonban Áder János köztársasági elnök. Cameron a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban fogadta a magyar államfőt – jelenti az MTI.

1 2 3 4 5 6 7
46
A címlapról ajánljuk