hvg.hu Itthon

Még több díjat Bayernek!

Összeszedtük, milyen további elismerések és kitüntetések járnak a szélsőjobb publicisztika királyának a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje után.

hvg.hu Itthon

Mégsem jön Erdogan Magyarországra

Hiába hívta meg Áder János a szigetvári ostrom évfordulójára, a török elnök nem tud ott lenni a szeptember 7-i ünnepségen.

hvg.hu Itthon

Augusztus végén derül ki, Szigetvárra jön-e Erdogan

A Dunántúli Napló szerint szinte heti gyakorisággal járnak a Terrorelhárítási Központ illetékesei Szigetváron. Alig három hét múlva tartják ugyanis a szigetvári ostrom 450. jubileumi ünnepségét, államfők részvételével. Lehet, hogy a török elnök is Magyarországra jön ebből az alkalomból. Az Al-Jazeera tényként említi, hogy Erdogan Szigetváron magyar és horvát vezetőkhöz csatlakozik.

MTI Sport

Áderrel futottak össze a riói hotelben a kajak-kenusok

Már két napja Rióban várja a válogatott első csoportjának érkezését Storcz Botond vezetőedző és Schmidt Gábor főtitkár, aki csapatvezetőként vesz részt az olimpián. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) különítménye találkozott Áder János köztársasági elnökkel is, aki nagyon sok sikert kívánt a hétfőn kezdődő gyorsasági kajak-kenu versenyekhez a magyaroknak.

hvg.hu Itthon

Némi spéttel Áder is részvétét nyilvánította Esterházy Péter családjának

Az államfő sajtófőnöke szerint Áder János, mint minden ilyen alkalommal, most is személyes levélben fejezte ki őszinte részvétét a gyászoló családnak Esterházy Péter halála miatt. A család döntése, hogy az elnök levele nyilvánosságra kerül vagy sem - tette hozzá a sajtófőnök. A levelet az államfői hivatal oldalán ugyanakkor elérhetővé tették.

hvg.hu Itthon

Áder, a jó szomszéd: 24 órában védik a testőrök a nyaralóját

Áderék kisoroszi nyaralója a Duna-parton áll, a köztársasági elnök, bár egyre ritkábban jár ki, olyankor szívesen lebiciklizik horgászni a tóhoz, családjával önfeledten fagyizik a faluban. A helyiek szeretik, mert kedves, közvetlen, és még előre is köszön. Minden lépését nyomon követik a civil ruhás testőrök.

hvg.hu Itthon

Orbán is részt vesz majd a kvótanépszavazás kampányában

Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter rövid sajtótájékoztatót tartott kedden, miután Áder János köztársasági elnök kihirdette a kvótanépszavazás időpontját. A miniszter bejelentette, hogy a kormány megduplázza a határvédelemben részt vevő katonák és rendőrök számát. Népszavazási kampány is lesz, amiben az egész kormány részt vesz.

MTI/hvg.hu Itthon

Áder kiírta a kvótanépszavazást

Október 2-ára írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban a köztársasági elnök.

MTI Itthon

Áder vétózott

Aggályosnak tartja az egyik törvényt, ezért visszaküldte azt a parlamentnek.

1 2 3 4 5 6 7
46
A címlapról ajánljuk