Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Áder május 6-ára hívja össze a Házat

Áder május 6-ára hívja össze a Házat

Az államfő az alakuló ülés összehívásáról levélben tájékoztatta az országgyűlési választásokon parlamentbe jutott pártok listavezetőit.

MTI

Áder Rubik Ernővel vacsorázott

Úgynevezett tiszteletvacsorán fogadta Áder János köztársasági elnök Rubik Ernőt a Sándor-palotában csütörtök este abból az alkalomból, hogy a feltaláló negyven éve alkotta meg a világhírűvé vált Rubik-kockát.

MTI

Áder táviratot küldött Dél-Koreába

Minden magyar nevében küldött részvéttáviratot Áder János a dél-koreai államfőnek a tragikus kompbaleset miatt.

Áderrel vacsorázott Kobajasi Kenicsiro

Áder János köztársasági elnök díszvacsorán fogadta csütörtökön Kobajasi Kenicsirót abból az alkalomból, hogy a japán karmester 40 évvel ezelőtt nyerte meg a Magyar Televízió I. Nemzetközi Karmesterversenyét, és azóta jelentős tevékenységet fejtett ki a magyar zenei élet terén.

MTI

Áder: az orosz katonai műveletek veszélyes helyzetet teremtenek Európában

A magyar és lengyel államfő további közös fellépést szorgalmaz az ukrán válság kapcsán.

MTI

Budapesten lesz ma a lengyel államfő

Budapesten lesz ma a lengyel államfő

A lengyel államfőt délelőtt katonai tiszteletadással fogadják a budai Várban, a Szent György téren, majd a magyar és a lengyel államfő tárgyalást folytat a Sándor-palotában.

MTI

Kolozsvárt járta ma körbe Áder János

A Kolozs megyei Bonchidán (Bontida) és Válaszúton (Rascruci), majd Kolozsváron folytatódott szerdán Áder János köztársasági elnök erdélyi látogatása.

MTI

Európa legkúlabb katonái védik Áder palotáját

UV-szűrős fekete napszemüvegben védik a köztársasági elnök hivatalát a díszőrök.

hvg.hu

Áder és neje nem hivatalosan Erdélybe utazott

Háromnapos nem hivatalos erdélyi látogatásra érkezett hétfőn Áder János, Magyarország köztársasági elnöke.

MTI

Áder: 1848. március 15. a politikai nemzet születésnapja

Szabadságharcos hadmérnökre, emlékezett az államfő Veszprém megyében.

MTI

Áder testvére átszabná a Kliket

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik) átvilágító miniszteri biztos lesújtó eredménnyel zárult vizsgálata után Áder János köztársasági elnök testvére, az Emmi főosztályvezetője is nagy tanulmányban elemezte a rendszer működését, és tarthatatlannak ítélte a rendszer mostani, túlközpontosított formáját – írta az Index. A belső tanulmányok célja a még hatékonyabb működés, és az ezek alapján hozott intézkedések beépülnek a központ mindennapi működésébe - reagált az Emmi.

hvg.hu

Ritka fotó: Ádert csaknem megnevettetik a busók

Ritka fotó: Ádert csaknem megnevettetik a busók

Szélesen mosolyog Áder János, aki kereplővel a kezében vesz részt a busójáráson Mohácson. A köztársasági elnököt éppen busóvá avatják.

MTI

Áder János és a busók lesznek a fő attrakció ma Mohácson

Áder János és a busók lesznek a fő attrakció ma Mohácson

Busók egy csoportja délután fél egytől a Sokác-révnél szeli át a folyót vízi járművel, majd a város különböző pontjain a látogatókat ijesztgető, szórakoztató társaikkal együtt a Kóló térről a Széchenyi térre vonulnak.

MTI

Vonzó képet festett országáról Budapesten a török államfő

A Törökországgal kiépítendő üzleti kapcsolatok nagy nyereséggel és kis kockázattal kecsegtetnek - mondta Abdullah Gül török államfő a III. Magyar-Török Üzleti Fórumon.

MTI

Áder délelőttje a török-magyar barátság jegyében telt

Áder délelőttje a török-magyar barátság jegyében telt

A magyar-török kapcsolatok az elmúlt években a korábbinál jóval intenzívebb szakaszba léptek - mondta Áder János köztársasági elnök hétfőn Budapesten, miután találkozott a magyarországi látogatáson tartózkodó török államfővel.

MTI

Áder meghívta a török elnököt

Áder János köztársasági elnök meghívására Abdullah Gül török államfő hivatalos látogatást tesz Magyarországon vasárnaptól keddig - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóosztálya.

MTI

Orbán és Áder udvariasságból köszöntötte Iránt

Az államközi kapcsolatokban elemi udvariassági szabály megemlékezni egy ország, jelen esetben a köztársasági Irán megalapításáról – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön.

MTI

Göncz Árpád személyes hangú levelet kapott Ádertől

Levélben köszöntötte 92. születésnapja alkalmából Göncz Árpádot Áder János államfő.

MTI

"Elnök úr, köszönjük, hogy nem lövetett közénk!" – videó a fáklyás tüntetésről

Az Együtt-PM fáklyás vonulással követelt népszavazást Paks 2-ről hétfő este, és megígérték, ha kormányra kerülnek, az egészet "visszacsinálják". A menetben Bajnai Gordon is részt vett.

hvg.hu

"Áder, a káder" – a Sándor-palota előtt tüntetnek ma Bajnaiék

"Áder, a káder" – a Sándor-palota előtt tüntetnek ma Bajnaiék

Az Együtt-PM este 6-tól megmozdulást tart a paksi bővítést aláíró köztársasági elnök hivatala előtt. Követelik, hogy népszavazás döntsön a beruházásról.

hvg.hu
12345632

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X