hvg.hu/MTI Kult

Gyönyörű képek Csíksomlyóról

Idén is részt vett a búcsún Áder János is, aki a prédikáció megbékélésre vonatkozó üzenetét hangsúlyozta.

Domány András Itthon

Áder kontra Vágvölgyi: vége az ügynek, az Ab nem foglalkozik vele

Az Alkotmánybíróság kedden visszautasította Vágvölgyi B. András és az Index panaszát az őket elmarasztaló bírósági ítéletek ellen, ami – az elutasítással ellentétben – azt jelenti, hogy nem hajlandó vele érdemben foglalkozni. Ezzel a jogvita legalábbis itthon véglegesen lezárult.

Dercsényi Dávid Itthon

Áder, a keszegek és a gyorsforgalmi utak embere – átnyálaztuk az elnöki életműkötetet

Brutális környezettudatosság, tüntető hűvösség Oroszország felé, erős nyugatos, szövetségi elkötelezettség és antikommunizmus, valamint a kiegyezés és árokbetemetés propagálása, a médiavalóság és a menekültválság teljese negligálása – ez a kép körvonalazódik az Áder János ötéves elnöki ciklusát a teljesség igényével felölelni kívánó súlyzónyi kötet végigolvasásával.

hvg.hu Itthon

Füttykoncert, TEK-esek, ragyogó Kossuth tér - Áder János esküt tett az újabb öt évre

13 órakor kezdődött Áder János ünnepélyes eskütétele a Parlamentben. Az állam fokozott TEK-es jelenléttel, az ellenzéki Együtt füttykoncerttel készült. Kövér véletlenül nem köszöntötte a megjelent Medgyessy Pétert mint kiemelt vendéget, ezért elnézést kért. Áder beszéde meglepően kormánykritikusra sikeredett, bírálta a közbeszéd minőségét, kiemelte a kormánypártok ebbéli nagyobb felelősségét. Maga is önkritikát gyakorolt.

hvg.hu Itthon

Tanítanék: Ádernek semmi keresnivalója az iskolákban

A Tanítanék Mozgalom szerint Áder nem méltó posztjára, mert nem szólalt meg a szakképzés átalakítása kapcsán és tétlenül nézi a civil szervezetek elleni hadjáratot. Közleményükben azt írták, hogy a köztársasági elnök is felelős az oktatásban kialakult állapotokért.

1 2 3 4 5 6 7
54

A címlapról ajánljuk