Bejelentkezés  

Államtitkárrá nevezett ki Áder egy dohánylobbistát

Államtitkárrá nevezett ki Áder egy dohánylobbistát

Komoróczki István november 8-tól felel a tervezéskoordinációért a Nemzetgazdasági Minisztériumban. Az elmúlt években az Imperial Tobacco Csoport Vállalati Kapcsolatok Főigazgatóságán dolgozott Brüsszelben irodavezetőként.

hvg.hu

Áder fogadta az utolsó magyarokat Kabulból

Magyarország a NATO tagjaként minden közös béketeremtő feladatból becsülettel kiveszi a maga részét – mondta a Kabuli Nemzetközi Repülőtér őr- és biztosítókontingens utolsó váltásának visszafogadó ünnepségén pénteken Hódmezővásárhelyen Áder János köztársasági elnök.

MTI

Áder alkotmányellenes törvényt dobott vissza

Áder alkotmányellenes törvényt dobott vissza

Nem állja ki az alkotmányosság próbáját, ezért megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek Áder János köztársasági elnök a zsebszerződések elleni hatékonyabb fellépés érdekében október 28-án elfogadott törvényt.

MTI

Áder aláírta a devizahitelesek megsegítését célzó törvényt

Az MTI Hírcentrum értesülése szerint Áder János köztársasági elnök aláírta a devizahitelesek megsegítésének kiterjesztését célzó törvényt - hangzott el a Duna tévécsatorna híradójában csütörtök este.

MTI

Áder felmentette a részegen karambolozó bírót

Áder János köztársasági elnök felmentette tisztségéből azt a mohácsi bírót, aki még 2011-ben részegen karambolozott és nem akarta megfújni a szondát – írta a bama.hu Baranya megyei híroldal.

hvg.hu

Áder az Új köztemetőben emlékezett a forradalom leverésére

Áder az Új köztemetőben emlékezett a forradalom leverésére

Áder János köztársasági elnök lerótta kegyeletét Budapesten a Rákoskeresztúri új köztemetőben hétfő reggel az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének nemzeti emléknapján.

MTI

Nobel-díjas tipp: Magyarország új üzemanyagot gyárthatna

Nobel-díjas tipp: Magyarország új üzemanyagot gyárthatna

Magyarországon palagázból és pezsgő ásványvizekből nehéz járművek maghajtására alkalmas üzemanyagot, metanolt lehetne előállítni - mondta helyi idő szerint szombaton Los Angelesben Oláh György Nobel-díjas kémikus.

MTI

Ádert több százan várták Los Angelesben

Az emigrációban élők részei a magyar politikai nemzetnek - mondta helyi idő szerint szombaton a Los Angeles-i Magyar Házban Áder János köztársasági elnök az 1956-os megemlékezésen.

MTI

Áder: Magyarország számít a világ magyarságára

A magyar szabadság ügye mindennél szorosabb kötelék a nemzethez tartozók között, és az új évezred szabad Magyarországa számít a világmagyarságra – hangoztatta Áder János köztársasági elnök az 1956-os forradalom évfordulóján helyi idő szerda este, a torontói Árpád-házi Szent Erzsébet Magyar Katolikus Templomban elmondott ünnepi beszédében.

MTI

Áder párizsi magyar művészekkel találkozott

Franciaországban élő magyar művészekkel találkozott hétfő este Áder János köztársasági elnök a Párizsi Magyar Intézetben.

MTI

Áder Amerikába megy

Áder Amerikába megy

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a külhoni magyarság meghívására kedden Kanadába és az Amerikai Egyesült Államokba utazik - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatósága hétfőn.

MTI

Áder Jánossal támad egy számítógépes vírus

Áder Jánossal támad egy számítógépes vírus

A Belügyminisztérium logója és a Rendőrség címere mellett újabban Áder János fotóját is beveti egy zsaroló számítógépes vírus egyik verziója.

hvg.hu

Áder meglátogatja a francia államfőt

Kétnapos látogatásra Franciaországba utazik vasárnap a köztársasági elnök. Áder János megbeszéléseket folytat Francois Hollande francia államfővel - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatósága pénteken az MTI-vel.

MTI

Áder visszadobta a hegyközségi törvény módosítását

Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a hegyközségekről szóló törvény módosítását a köztársasági elnök.

MTI

Áder elégedett a víz-világtalálkozóval

Diplomáciai sikerként értékelte Áder János köztársasági elnök a napokban Budapesten megrendezett víz-világtalálkozót, amely szerinte elérte célját és még inkább rávilágította a figyelmet a víz problémakörére.

MTI

Együtt-PM: Áder ne írja alá a kulturális törvényeket

Az Együtt-PM szövetség azt kéri Áder János államfőtől, hogy ne írja alá a parlamentben hétfőn elfogadott kulturális tárgyú törvényeket, mert azok szerintük csorbítják a kultúrát és "einstandot" valósítanak meg.

MTI

"Ideje dörömbölni" - Áder és az ENSZ-főtitkár sajtótájékoztatót tartott

A huszonnegyedik órában van az emberiség, hogy emlékeztesse a világ döntéshozóit a jövő generációk iránti felelősségükre a biztonságos vízellátásért - hangsúlyozta Áder János kedden Budapesten a víz-világtalálkozó alkalmából tartott sajtótájékoztatón. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár szerint a víznek közös ügynek kell lennie, nem a háborúskodás forrásának.

MTI

"Áder János tegyen rendet az elvtársai sorában"

Szanyi Tibor közleményben kifogásolja, hogy a Fidesz máris elkezdte a kampányt. Szerinte közpénzből népszerűsíti magát a kormánypárt.

hvg.hu

Áder: e magyar kincs 95 százaléka külföldről jön

Magyarország kiemelten elkötelezett a vízgazdálkodás ügye iránt – közölte Áder János köztársasági elnök hétfőn Budapesten.

MTI

2,5 milliárdos építkezés kezdődik a szentkúti nemzeti kegyhelyen

A mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyen olyan építkezés kezdődik, amely megújítja az épületegyüttest, miközben a nemzeti és a spirituális közösséget is erősíti - mondta Áder János köztársasági elnök a Nógrád megyei kegyhelyen, ahol 2,5 milliárd forintos beruházás alapkövét helyezték el csütörtökön.

MTI
12345629

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X