MTI Gazdaság

ÁSZ: az MNB vesztesége 5,5 milliárd volt 2008-ban

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2008-ban mérleg szerint 5,5 milliárd veszteséget könyvelt el, amelyre az eredménytartalék biztosít fedezetet - olvasható abban az összefoglalóban, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) hétfőn juttatott el az MTI-hez.

HVG Itthon

Vona Gábor erősíti Barikádját

A Jobbik elnöke, Vona Gábor, és a párt EP-képviselője, Szegedi Csanád 500 ezer forint törzstőkével céget alapított, hogy megjelentesse a párt online újságja, a Barikád printváltozatát – közli a HVG friss száma.

HVG Itthon

A Jobbik körül

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, Vona Gábor, és a párt EP-képviselője, Szegedi Csanád 500 ezer forintot dobott össze, hogy megalakítsa a párt online újságja, a Barrikád printváltozatát a múlt hét óta megjelentető Magyar Hírek Kiadói Kft.-t.

HVG Itthon

Törvénysértő Jobbik

Mindmáig nem számolt el tavalyi pénzügyeivel a Jobbik, noha a határidő több mint egy hónapja lejárt – értesült a HVG.

HVG Itthon

Eltűnt MIÉP-iratok

Felszólította a MIÉP elnökét, Csurka Istvánt az Állami Számvevőszék (ÁSZ), hogy szerezze be a hiányzó dokumentumokat a párt 2005–2006. évi gazdálkodásáról.

MTI Gazdaság

ÁSZ: nem szabad megsértődni a gazdasági szuverenitás csökkenésén

Magyarországnak a jelenlegi globális pénzügyi kockázatvállalási közösségben nem szabad megsértve éreznie magát, amiért az országnak hitelező szervezetek a gazdaságpolitikai szuverenitás egy részének feladását kérik – mondta Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke kedden a Közép-európai Club Pannónia Törzsasztal fórumán Budapesten.

MTI Itthon

Fidesz: megbukott a költségvetés

Tállai András az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a 2004-es zárszámadásról készített jelentése azt támasztja alá, hogy megbukott a kormány költségvetési politikája. Az MSZP szerint a Fidesz ismét megpróbálja félrevezetni a közvéleményt az ÁSZ jelentése kapcsán.

1
5 6 7 8 9 10 11

A címlapról ajánljuk