hvg.hu Itthon

Ahol megakaszthatják a Fidesz egyeduralmát

Minden mérés azt mutatja, hogy vidéken – néhány kivételtől eltekintve – már a megyeszékhelyeken sem fog sok babér teremi a baloldali pártoknak, a kavarások miatt pedig a főpolgármesterségért folyó versenyt is jó előre elveszítették. Viszont néhány budapesti kerületben még nyerhetnek, esetleg pár korábbi vidéki „fellegvárukat” is visszahódíthatják. Szavazzon, hol, ki az esélyes.

MTI Itthon

Kizárták a kőbányai polgármestert a helyi MSZP-frakcióból

Az MSZP kőbányai képviselőcsoportja kizárta soraiból Verbai Lajos polgármestert - közölte az MSZP helyi elnöke. Élő Norbert "Fidesz-bérencnek" nevezte Verbait, aki viszont baloldaliságát régóta bizonyított politikusnak tartja magát.

MTI Itthon

Az MDF felfüggesztette két helyi szervezetét

Felfüggesztette az MDF a kőbányai és a nagykanizsai helyi szervezetének működését, miután mindkét településen együttműködést kötöttek baloldali pártokkal az önkormányzati választásokra.

MTI Itthon

MSZP: a BKV-megállapodásban nincs szó járatritkításról

A kormány és a főváros között kötendő, a Fővárosi Közgyűlés elé terjesztett BKV-megállapodásban nincs szó járatritkításról - közölte Élő Norbert, a testület egyik szocialista képviselője, cáfolva a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) keddi közleményében foglaltakat.


A címlapról ajánljuk