hvg.hu Gazdaság

8,3 millió eurót kapnak Brüsszeltől sűrített levegőre

Az utóbbi években Észak-Írországról igazán nem lehetett azt mondani, hogy ne volnának fogékonyak az innovációra, de azt, hogy az országnak ipari mennyiségű sűrített levegőre volna szüksége, eddig közülük is kevesen gondolták. Pedig van benne logika.

MTI Kult

Megnyugtató: A Trónok harcát nem érinti a britek kilépése

A népszerű Trónok harca tévésorozatot, amelyet részben Észak-Írországban forgatnak, nem érinti a berxit - közölte a hétvégén a szériát gyártó HBO, amely a bejelentéssel azoknak a spekulációknak akart elébe menni, hogy a drága produkció uniós forrásokat veszíthet el.

MTI Világ

Az írek kivárnának az egyesüléssel

Írország valamikori egyesítése Észak-Írországgal az ország állampolgárainak elsőrendű érdeke, de amíg Nagy-Britannia a Európai Unióból történő kilépésről tárgyal, egy erről szóló referendum csak megosztottságot váltana ki - jelentette ki szombaton Charlie Flanagan ír külügyminiszter.

hvg.hu Sport

Vége az Eb-elvonásnak, három meccsel folytatódik a viadal

Két nap szünet után ma három mérkőzéssel kezdetét veszi a nyolcaddöntők sora a labdarúgó Eb-n. Pályára lépnek a svájciak és a lengyelek, pikáns poszt-Brexit összecsapást hoz a kilépéspárti Wales meccse a maradást pártoló Észak-Írországgal, majd a nap végén a magyar csoportból csak harmadikként továbbjutó Portugália játszik a jó formában lévő horvátokkal.

Bogár Zsolt Sport

Horvátország - Spanyolország: 2-1

A horvátok Perisic góljával fordítottak a 87. percben, miközben a törökök kettő nullára vezetnek a csehek ellen. A nap híre: Mivel Gomez góljával a nap első páros találkozóján egy nullra nyertek az északírek ellen a németek, legrosszabb esetben is csoportharmadikként bent vagyunk a 16 között. A C csoport másik meccsén Lengyelország legyőzte Ukrajnát.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk